Falls Cover und Titel nicht übereinstimmen, gilt der Titel!

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 119,95
Erwartete Lieferzeit
4-6 werktags

Our customers say:


Also available as:

LP   (2017) DKK 189,95

Heba

Lowly


Beskrivelse

Den danske kvintet Lowly er endelig klar med deres debutalbum, der er 11 numre fuld af unikt drømmende, sensuel og betagende moderne pop, der er umuligt at sætte i en genrekategori.

Lowly har kun eksisteret siden 2014, hvor medlemmerne mødte hinanden på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Selv om de respektive musikere hver især havde gang i egne bands og projekter, fandt Nanna Schannong (vokal, guitar) Soffie Viemose (vokal, laptop), Kasper Staub (synthesizere), Thomas Lund (bas, Moog) og Steffen Lundtoft (trommer, percussion) hurtigt fælles grund i et legesygt og ekstremt melodisk lydunivers.

Bandet kalder selv deres musik for "støjpop og alt der i mellem". Støj henviser, ifølge Kasper Staub, til de komplekse elektroniske og guitarbårne teksturer, der giver Lowlys sange en uforudsigelig, genrebrydende kvalitet og som yderligere hjælpes på vej af co-produceren Anders Boll, Efterklangs mangeårige lydingeniør. Under lagene af lyd og støj gemmer dig sig imidlertid også en klar melankolsk og længselsfuld grundtone, der forstærkes af bandets gådefulde lyrik.

Item details

Medien CD   (Compact Disc)
Release date 10/02-2017
EAN/UPC 5414939950735
Label BELLA UNION
Udgivelse O02A495020
Genre Alternative
Weight (estimated) 124 gram