Falls Cover und Titel nicht übereinstimmen, gilt der Titel!

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 299,95
Your price
DKK 242,00
You save
19%
Erwartete Lieferzeit
2-3 werktags

Our customers say:


Lise Nørgaard

Jacob Wendt Jensen


Beskrivelse

Biografien Lise Nørgaard – De første 100 år tegner et portræt af en kvinde, der er født med en ukuelig og insisterende livsglæde – en fremragende journalist, en engageret debattør, en sprudlende, klog og humoristisk forfatter til bøger og tv-serier – ikke mindst Matador. Lise Nørgaard har levet et kvindeliv ud over det sædvanlige.

Journalist og forfatter Jacob Wendt Jensen har skrevet den store biografi med og om Lise Nørgaard. Hun har generøst medvirket i en lang række samtaler og er med sin skarpe hukommelse taget på en nysgerrig rundtur i sit eget lange liv. Flere end 50 personer blandt venner, tidligere kollegaer og familie har ligeledes bidraget med interview og dermed været med til at fremkalde et billede af Lise Nørgaard, der byder på et væld af nye historier. Både når det gælder journalisten og privatpersonen Lise Nørgaard som ven, hustru, mor, mormor og oldemor.

Derudover har Lise Nørgaard åbnet sit privatarkiv og givet forfatteren lov til at citere fra en omfattende og særdeles åbenhjertig dagbogslignende brevveksling med en nær veninde gennem seks årtier.

Intet liv kan fortælles alene i muntre toner. Heller ikke Lise Nørgaards. Biografien favner både en hyldest, det kritiske blik og Lise Nørgaards bramfri opfordring til forfatteren om, at ”det ikke må blive for rosenrødt”.

Kommentar

De første 100 år

Item details

Medien Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1. Ausgabe, 3. oplag
Veröffentlicht Danmark, 03/05-2017
ISBN13 9788702218763
Publisher Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Pages 400
Dimensions 237 × 166 × 31 mm
Weight 891 gram
Sprache Danish
Original language Danish
Cover Artist Bettina Kjærulff-Schmidt