Falls Cover und Titel nicht übereinstimmen, gilt der Titel!

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 199,95
Your price
DKK 154,00
You save
23%
Erwartete Lieferzeit
2-3 werktags

Our customers say:


Peter A.G. og GNAGS

Jon Brændsgaard Toft


Beskrivelse

Gnags har 50-års jubilæum. Samtidig er det 30 år siden, der sidst er blevet skrevet en bog om gruppen, så jeg tænkte, at det var på tide med en ny. Ganske vist har jeg kun levet lidt over halvt så lang tid, som Gnags har eksisteret, men jeg har været fan af musikken, siden jeg selv var i stand til at betjene en walkman. 

I denne bog forsøger jeg at gå i dybden med Gnags’ udvikling. Jeg analyserer deres plader fra både et tekstmæssigt, musikalsk og lydteknisk synspunkt. Samtidig har jeg medtaget så mange historiske facts, som jeg har kunnet grave frem ved hjælp af andre bøger, leksika, avisartikler og interviews gennem tiderne. 

Bogen er tænkt både som en rejse i Gnags’ udvikling, som en præsentation af de enkelte albums for nye lyttere, der gerne vil vide mere om, hvad de går ind til. Og så er den en samling af al den information om gruppen, jeg har kunnet finde, som etablerede fans måske vil synes er sjovt at få med.     

Om forfatteren 
Jon Brændsgaard Toft er en dansk musiker og forfatter, der tidligere har udgivet ungdomsbøger i science fiction-, fantasy- og krimigenrerne.

Kommentar

En guide til deres plader

Item details

Medien Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. Ausgabe, 1. oplag
Release date 13/11-2015
ISBN13 9788793366923
Publisher mellemgaard
Genre Musik & Film
Pages 204
Dimensions 220 × 150 × 20 mm
Weight 334 gram
Sprache Danish
Original language Danish