Falls Cover und Titel nicht übereinstimmen, gilt der Titel!

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 300,00
Your price
DKK 242,00
You save
19%
Erwartete Lieferzeit
2-3 werktags

Our customers say:


Guds bedste børn

Morten Pape


Beskrivelse

Simon er netop blevet løsladt fra spjældet og er flyttet til Sydsjælland for at skabe en ny og sikker tilværelse for sin lille familie, selvom fortidens dæmoner og det hårdkogte bagland konstant spøger i baggrunden.

Mickey pønser på at flygte fra det sikrede ungdomsfængsel, hvor han driver personalet og de andre indsatte til vanvid.

Og i Holmbladsgadekvartet på Amager forsøger Jamil efter en psykiatrisk indlæggelse at få sit liv på sporet igen, men kan ikke slippe tanken om at hævne sig på Mickey og Simon, som for nogle år siden slog hans bedste ven Zeki ihjel i en rus af afstumpet had.

Guds bedste børn er en skildring af unge på kanten af samfundet – svigtet af omverdenen, fortabt i systemet, overladt til deres egen vrede. En fortælling om venskab, skyld, skam og forsoning.  
Morten Pape (f. 1986) er opvokset på Amager i Urbanplanen. Planen er hans debutroman og for den vandt han BogForums Debutantpris 2015. Morten Pape er uddannet manuskriptforfatter fra den alternative filmskole Super16, og han har siden udgivelsen af bogen afholdt en række foredrag og deltaget i debatter om opvækst under forskellige vilkår i Danmark. Han har desuden deltaget i Den Europæiske Debutantfestival i Kiel og den internationale bogfestival i Budapest.

Item details

Medien Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. Ausgabe, 2. oplag
Veröffentlicht Danmark, 23/08-2018
ISBN13 9788740030655
Publisher Politikens Forlag
Genre Skønlitteratur
Pages 448
Dimensions 230 × 155 × 40 mm
Weight 760 gram
Sprache Danish
Original language Danish